Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Children Of Distsance ~ A legjobb

Megjelenése napján csúcsot döntött a Children Of Distance videoklipje!

Hihetetlen érdeklődésre tart számot az a három vidéki fiúból álló hip-hop csapat, a Children Of Distance, akiknek ez idáig, csak az interneten keresztül hallható dalait, közel 17 milliószor hallgatták!
Az elmúlt két év alatt a csapat hatalmas rajongótáborra tett szert, a rajongók nagy örömére végre elkészült a csapat 333km című albuma, melyre új szöveggel felkerült a csapat eddigi legnagyobb slágere, az Emlékezz rám című dal is!
A Children Of Distance első, az Emlékezz rám 2. című dalhoz készült videoklipje már a debütálása napján rekordokat döntött a legnagyobb videomegosztó portálon a statisztikák alapján:


Children of Distance feat. Patty - Emlékezz rám 2 [Official music video]


A videoklip megjelenése napján bekerült az első 50-en - #45. legtöbbször tárgyalt , #33. legnépszerűbb kedvenc és #39. legtöbbre értékelt - dal közé, világviszonylatban!
A klipet megjelenésétől, három nap alatt több, mint százezren látták!

Exkluzív infók az Emlékezz rám 2. klipforgatásról

 

 

A Children of Distance tagjai nem is tervezték, hogy az Emlékezz rám című dalukból (amit már legalább 6 millió ember hallgatott meg a youtube-on) új verziót készítenek. A klipforgatás azonban tudatos volt és végeredmény meghozta a srácoknak a sikert! Pár nap alatt százezren látták az Emlékezz rám 2. klipjét! CarpE és a klip rendezője, Puskás Peti mesélt a forgatásról.


Honnan jött az ötlet a kliphez? 

CarpE:
- "Az Emlékezz rám 2 ötlete nem is igazán vetődött fel bennünk konkrétan, hiszen nem tervezzük a dalainkat, de olyan mély a téma, hogy akaratlanul is azt vettük észre, hogy szinte már meg is írtuk a kész zenét. Így végül úgy döntöttünk, hogy megcsináljuk folytatásnak. Nem volt könnyű döntés, mert egy olyan zenének folytatást készíteni, aminek lassan 6 milliós nézettsége van nem szerencsés, de mi ezzel sosem foglalkoztunk, arról írunk, amiről úgy érezzük írnunk kell. Valószínűleg pont ezért szeretnek minket ilyen sokan."

A zenei alapot egy 18 éves holland srác készítette a Children of Distance-nek. Az együttes dalainak zenei alapjait javarészt külföldi zenészek készítik, így ez az Emlékezz rám 2. részénél sem volt másként.

 

 

 


Hol játszódik a klip és kik segítették a munkátokat?

CarpE:
- A klipet  Puskás Peti rendezte, őt már a kiadón keresztül ismertük meg, nagyon jó fej volt végig a forgatás alatt, de azért megvolt a rendezői „szigor”.
Gyöngyösön forgattunk. Sokan kérdezték, hogy miért pont Gyöngyös, de erre nagyon egyszerű a válasz. Ez volt a legközelebbi nagyváros az egyik taghoz (Horushoz). Mivel az ország 3 nagyon távoli pontjából vagyunk, így egy valakihez közeli helyet kellett néznünk, ami Pesttől sincs túlságosan távol. Tóth Gabi volt a sminkesünk, aki szintén nagyon jó fej volt, és kedves mindenkivel.

Puskás Peti arról mesélt, hogy a szereplőket milyen módon választotta ki mint rendező:Puskás Peti:
- "Gáspár Katát már régről ismerem színházból, egy baráti társaságba járunk, és a szüleink is jóban vannak egymással. Kata egy borzasztó tehetséges lány és amint a klip is mutatja jól áll neki a "kép". (Szerintem is csodálatos volt – Carp-E)
Úgy érzem nagyon jó választás voltak Eller Gusztival ketten, nagyon él tőlük a sztori rész.
- A bringásokra úgy találtunk, hogy Höltz Gergö barátom (ő fényképezte egyébként a CoD lemezborítóját és a klipnél is ő volt a srácok fotósa) illetve aki dolgozott is a klip gyártásában fotózott régen underground dolgokat és onnan maradtak kapcsolatai. Meg amúgy akit az utcán találtunk. :D

 

 

A yo-yo-s srác például úgy került bele, hogy éppen arra lógott ahol a klipet forgattuk, láttuk, hogy yo-yo-zik, és megkérdeztük, hogy nincs e kedve szerepelni…:D

Sok utómunka volt a klippel kapcsolatban?

Puskás Peti:
- Természetesen ezzel is sok utómunka volt főleg, hogy szerettem volna a színekkel kissé elemelni magát az érzést, ettől a lakótelep szürkeség hangulattól.

Egy két infó még a klipről:


Zene: Scarecrow Beats
Rendező: Puskás Péter
Rendező asszisztens: Veress Attila
Steadycam operatőr: Czettele Győző
Vágó: Pásztor Bence
Fény: Tihanyi Katalin 'Cun'
Gyártás: Géczy Dávid
Smink: Tóth Gabriella
Fotók: Höltzl Gergely
Stylist: Korpics Tibor
Szerelmespár: Gáspár Kata & Eller Gusztáv. A csapat a KYBOE! óráit viselte.

A klip első napi bezsebelt elismerései:

 

 


#9 - Legtöbbre értékelt (Ma)) - Zene - A világon
#20 - Legtöbbször tárgyalt (Ma)) - Zene - A világon
#10 - Legnépszerűbb kedvenc (Ma)) - Zene - A világon
#55 - Legnépszerűbb kedvenc (Ma)) - A világon (Az összes videó között!!)

#12 - Legnézettebb (Ma)) - Zene - A világon
CoD profilja:
#18 - Legnézettebb (Ma)) - Zenészek - A világon

Facebook-on egyetlen nap alatt több mint 10 ezer ember osztotta meg a klippet barátaival.  A CoD tagjai tehát méltón lehetnek büszkék lehetnek a klipjükre, melyben Patty énekel a refrén részeknél. Te láttad már a videót? Hogy tetszik?

Children of Distance feat. Patty - Emlékezz rám 2 [Official music video]